Het gebruik van mondkapjes is in de openbare ruimtes van Basalt verplicht. Dit geldt voor poliklinische patiënten, begeleiders en externe bezoekers vanaf 13 jaar. Bij binnenkomst is het verplicht om handen te desinfecteren. Daarnaast is het verplicht om een mondkapje van Basalt te gebruiken. Deze liggen bij de entree. 

Tijdschema

Zwemles 17:00 uur 

16:55 uur:
zwemmer met 1 ouder/begeleider wachten binnen, in de gang bij de bruine deur naar de kleedkamer. De zweminstructeur komt de kinderen halen. Dan vertrekken de ouders weer.
17:40 uur:
De ouders staan bij de kleedkamer deur, en mogen binnen komen. De kinderen lopen 17:45 naar de kleedkamer. Na het omkleden vertrekken ouder en kind zo spoedig mogelijk.
Zwemles 17:45 uur 
17:40 uur:
zwemmer met 1 ouder/begeleider wachten buiten bij de kleedkamer. Tot de tot zweminstructeur  de kinderen komt halen.  De ouder vertrekt weer.

18:25 uur:  De ouders staan bij de kleedkamer deur, en mogen binnen komen.
De kinderen lopen 17:45 naar de kleedkamer. Na het omkleden vertrekken ouder en kind zo spoedig mogelijk.  Let op 18:15 komen onze volwassen zwemmers aan, geef hen de ruimte in de kleedkamer svp.
Route
  • Deelname aan zwemles kan alleen als uw kind is aangemeld.
  • Kom 5 minuten voor aanvang van de betreffende les naar verzamelplaats binnen bij de ingang naar de kleedkamer. Ieder kind heeft max één ouder/begeleider. Houd ter alle tijde 1,5 meter afstand van personen ouder dan 12 jaar
  • Let op, u kunt bezoekers/ bewoners van Basalt tegenkomen. Geef hun de ruimte en voorrang.
  • Desinfecteer uw handen bij binnentreden
  • Volg de aanwijzingen van de daartoe bevoegde persoon bij de receptie.
  • Zorg dat het kind, al gekleed is in makkelijke kleding met daaronder de zwemkleding.
  • Geef een tas met handdoek, ondergoed en dergelijke mee;
  • Er kan weer worden gedoucht bij het zwembad, maar voorkeur krijgt om thuis te douchen.

 
Verlaten gebouw
U verlaat z.s.m. zelfstandig het gebouw via de route die wordt aangegeven door de pijlen op de grond. Houd rekening met andere bezoekers.

De restauratieve voorzieningen zijn nog gesloten.