Ons team

Sanae

Sanae

Hallo allemaal!
Ik ben Sanae en kom oorspronkelijk uit Alphen aan den Rijn. Momenteel woon en studeer ik in het mooie Den Haag.
Ik geef voornamelijk les aan onze beginnende leerlingen en werk er met veel plezier aan om de kinderen een leuke en leerzame ervaring met zwemmen te brengen!

Eva

Eva

Hello there, mijn naam is Eva en ik kom uit Groot Brittanie. Vanwege mijn studie aan de universiteit van Leiden woon ik nu in Leiden.
Sinds mijn 11e doe ik al aan competitief zwemmen en omdat ik zo'n zwemfanaat ben, heb ik op mijn 15e de opleiding tot instructeur gevolgd. Sindsdien geef ik dus aan zwemles. Mijn favoriete slag is schoolslag, maar andere slagen leer ik de kinderen ook graag aan. Het liefst met gekke spelletjes, zou houd ik ze betrokken.

Sophie

Sophie

Sophie komt uit voorschoten en was tot voorkort wedstrijdzwemster. Al eerder had sophie zwemles gegeven in Leiden alvorens ze bij ons team kwam . Sophie werkt graag doelgericht en heeft oog voor progressie in de slagen.

" Laten we samen veel oefenen , zwemmen is echt leuk als het minder moeite kost"

Ivan

Ivan

Hola, ik ben Ivan en ik kom uit Voorschoten. Mijn opa en oma wonen in Madrid waar ik graag ben. Momenteel zit ik nog op school en geef ik met veel plezier les aan de kleinsten in Ivy en daarnaast help ik bij de diploma zwemmers in het Wedde. Ik ben zelf best wel een snelle zwemmer maar vind vooral het het strand  leuk om naar toe te gaan voor een duik.

Tajda

Tajda

Coach Tajda is begonnen met zwemles geven in Slovenië, waar zij geboren en getogen is. Inmiddels studeert zij al weer ruim een jaar aan de universiteit van Leiden en spreekt al een aardig woordje Zwem- Nederlands.  Iedere zondag is Tajda aanwezig in Basalt te Leiden. Daar heeft ze ook les aan onze volwassen studenten. Als Tajda niet aan het studeren of aan het zwemmen is, staat zij in de keuken om lekkere taarten te bakken. Haar motto is "It’s not easy climbing up the slide, but just imagine how amazing sliding down will be."

Renske

Renske

Renske is wellicht onze jongste collega maar is zeker onze snelste collega. Zij traint een paar keer per week en heeft regelmatig wedstrijden in het weekend. Zwemles geven is dus het leukste wat Renske kan bedenken; andere kinderen enthousiast maken voor haar sport. Deels van haar jeugd woonde Renske in Shanghai, dus daarom spreekt zij ook al vloeiend Engels. Haar motto is "Iedereen kan alles, je hoeft het alleen maar te leren."

Christina

Christina

"Onder druk wordt alles vloeibaar" is wellicht een waarheid in het bedrijfsleven maar niet in het zwembad. Ooit een vloeibaar kind goed zien zwemmen?

Gijs

Gijs

Gijs is heel creatief en stopt nooit met leuke grapjes maken tijdens de zwemles. Hij heeft het Zeeuwse land achter zich gelaten om in Leiden te gaan studeren. Op zondagmorgen is een vast gezicht in Voorschoten en smiddags in Leiden. Van Badje 1 tot en met C diploma....alle kinderen kunnen rekenen op de positieve aanmoedigingen van Gijs. Soms moeten we coach Gijs een weekend missen, dan treedt hij op met zijn band. Wellicht wil hij ook een liedje spelen bij het volgende diplomazwemmen?
"Good vibes only"

Frans

Frans

Frans is de nestor van het team en een echte zwemmeester veteraan. Oorspronkelijk is meester Frans gymmeester in het basis onderwijs. Inmiddels heeft hij half Zuid- Holland leren zwemmen.

Frans is de hoofdmeester voor de A diploma groep in 't Wedde want hij heeft oog voor techniek. Als een zwemmer van badje 4 wordt doorgestuurd door coach Frans, heeft de zwemmer in no time zijn A, B en C. Zijn motto is dan ook ; "Jong geleerd, oud gedaan"