Ons team

Julius

Julius

Julius de interne ambassadeur van onze Kernwaarden Veiligheid. Julius werkt immers al jaren als medewerker van de reddingsbrigade op het Scheveningse strand en is inmiddels officiële opleider vanuit de Reddingsbrigade Nederland. Daarom installeert hij de veiligheidsprotocollen op iedere locatie . Als vrijwilliger van de reddingsbrigade weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om goed te kunnen zwemmen voordat je de zee in gaat.

Shrishti

Shrishti

Shrishti is behalve zwemonderwijzer tevens de coördinator van zwemschool ‘t Watertje. Zij beantwoordt dus de mails en is ook telefonisch het aanspreekpunt. Shrishti is een echte Haagse en heeft veel ervaring opgedaan bij andere zwemorganisaties. Naast zwemles geven, is coach Shrishti vaak te vinden in de sportschool of in The Mall of The Netherlands om lekker te shoppen. Haar motto is "Wat wij leren met plezier, zal nooit verleerd worden".

Tajda

Tajda

Coach Tajda is begonnen met zwemles geven in Slovenië, waar zij geboren en getogen is. Inmiddels studeert zij al weer ruim een jaar aan de universiteit van Leiden en spreekt al een aardig woordje Zwem- Nederlands.  Iedere zondag is Tajda aanwezig in Basalt te Leiden. Daar heeft ze ook les aan onze volwassen studenten. Als Tajda niet aan het studeren of aan het zwemmen is, staat zij in de keuken om lekkere taarten te bakken. Haar motto is "It’s not easy climbing up the slide, but just imagine how amazing sliding down will be."

Maryam

Maryam

Maryam komt uit Iran en woont pas in Nederland. Ze spreekt Perzisch, Engels en al een aardig woordje Nederlands. Op haar 13e kreeg Maryam het zwemmen helemaal te pakken en werd op haar 18e professioneel lifeguard en zweminstructeur. Ondertussen heeft zij haar Master diploma behaald in bewegingswetenschappen. Na een kort avontuur in Kuala Lumpur ,bouwt Maryam samen met haar man nu een nieuw leven op in Nederland.  "I always try to be my best self. This is what I like to share with the kids in the pool as well."

Renske

Renske

Renske is wellicht onze jongste collega maar is zeker onze snelste collega. Zij traint een paar keer per week en heeft regelmatig wedstrijden in het weekend. Zwemles geven is dus het leukste wat Renske kan bedenken; andere kinderen enthousiast maken voor haar sport. Deels van haar jeugd woonde Renske in Shanghai, dus daarom spreekt zij ook al vloeiend Engels. Haar motto is "Iedereen kan alles, je hoeft het alleen maar te leren."

Stella

Stella

Samen spelend leren is de volgens mij de leukste manier van leren. Daarom laat ik de kinderen lekker in groepjes werken en mogen ze elkaar aanmoedigen.

Christina

Christina

"Onder druk wordt alles vloeibaar" is wellicht een waarheid in het bedrijfsleven maar niet in het zwembad. Ooit een vloeibaar kind goed zien zwemmen?

Merel

Merel

Merel woont in  Den Haag en rijdt regelmatig mee om te assiteren in Voorschoten of Leiden. Voorheen stond Merel alleen bij badje 1 maar na het afronden van de interne opleiding, zien we Merel ook regelmatig bij badje 2.  Behalve zwemmen, is Merel ook gek van hockey.  Zij speelt competitie en gaat ieder jaar mee als kampleiding van de mini's. Merel is gek op de kleine zwemmers, andersom net zo.  "De kleintjes zijn zo lief en ook stoer als ze toch met hun gezicht onder water gaan bijvoorbeeld."

Gijs

Gijs

Gijs is heel creatief en stopt nooit met leuke grapjes maken tijdens de zwemles. Hij heeft het Zeeuwse land achter zich gelaten om in Leiden te gaan studeren. Op zondagmorgen is een vast gezicht in Voorschoten en smiddags in Leiden. Van Badje 1 tot en met C diploma....alle kinderen kunnen rekenen op de positieve aanmoedigingen van Gijs. Soms moeten we coach Gijs een weekend missen, dan treedt hij op met zijn band. Wellicht wil hij ook een liedje spelen bij het volgende diplomazwemmen? "Good vibes only"

Frans

Frans

Frans is de nestor van het team en een echte zwemmeester veteraan. Oorspronkelijk is meester Frans gymmeester in het basis onderwijs. Inmiddels heeft hij half Zuid- Holland leren zwemmen. Frans is de hoofdmeester voor de A diploma groep in 't Wedde want hij heeft oog voor techniek. Als een zwemmer van badje 4 wordt doorgestuurd door coach Frans, heeft de zwemmer in no time zijn A, B en C. Zijn motto is dan ook ; "Jong geleerd, oud gedaan"