Ons team

Armando

Armando

Armando is onze Italiaanse zwemmeester. Hij groeide op in Milan, waar hij waterpolo speelde. Op donderdag is zwemmeester Armando te vinden in Ivy Wellness. Hier leert hij de allerkleinsten hoe belangrijk ademhalen, bellen blazen en drijven is. Dit is zijn specialiteit. Voor hem is het belangrijk dat er een goede basis is in het water voor elke zwemmer. In het water is meester Armando nog scherper dan een bakje Italiaanse espresso!

Julius

Julius

Julius de interne ambassadeur van onze Kernwaarden Veiligheid. Julius werkt immers al jaren als medewerker van de reddingsbrigade op het Scheveningse strand en is inmiddels officiële opleider vanuit de Reddingsbrigade Nederland. Daarom installeert hij de veiligheidsprotocollen op iedere locatie . Als vrijwilliger van de reddingsbrigade weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om goed te kunnen zwemmen voordat je de zee in gaat.

Shrishti

Shrishti

Shrishti is behalve zwemonderwijzer tevens de coördinator van zwemschool ‘t Watertje. Zij beantwoordt dus de mails en is ook telefonisch het aanspreekpunt. Shrishti is een echte Haagse en heeft veel ervaring opgedaan bij andere zwemorganisaties. Naast zwemles geven, is coach Shrishti vaak te vinden in de sportschool of in The Mall of The Netherlands om lekker te shoppen. Haar motto is “Wat wij leren met plezier, zal nooit verleerd worden”.

Tajda

Tajda

Coach Tajda is begonnen met zwemles geven in Slovenië, waar zij geboren en getogen is. Inmiddels studeert zij al weer ruim een jaar aan de universiteit van Leiden en spreekt al een aardig woordje Zwem- Nederlands.  Iedere zondag is Tajda aanwezig in Basalt te Leiden. Daar heeft ze ook les aan onze volwassen studenten. Als Tajda niet aan het studeren of aan het zwemmen is, staat zij in de keuken om lekkere taarten te bakken. Haar motto is “It’s not easy climbing up the slide, but just imagine how amazing sliding down will be.”

Renske

Renske

Renske is wellicht onze jongste collega maar is zeker onze snelste collega. Zij traint een paar keer per week en heeft regelmatig wedstrijden in het weekend. Zwemles geven is dus het leukste wat Renske kan bedenken; andere kinderen enthousiast maken voor haar sport. Deels van haar jeugd woonde Renske in Shanghai, dus daarom spreekt zij ook al vloeiend Engels. Haar motto is “Iedereen kan alles, je hoeft het alleen maar te leren.”

Christina

Christina

“Onder druk wordt alles vloeibaar” is wellicht een waarheid in het bedrijfsleven maar niet in het zwembad. Ooit een vloeibaar kind goed zien zwemmen?

Gijs

Gijs

Gijs is heel creatief en stopt nooit met leuke grapjes maken tijdens de zwemles. Hij heeft het Zeeuwse land achter zich gelaten om in Leiden te gaan studeren. Op zondagmorgen is een vast gezicht in Voorschoten en smiddags in Leiden. Van Badje 1 tot en met C diploma….alle kinderen kunnen rekenen op de positieve aanmoedigingen van Gijs. Soms moeten we coach Gijs een weekend missen, dan treedt hij op met zijn band. Wellicht wil hij ook een liedje spelen bij het volgende diplomazwemmen?
“Good vibes only”

Frans

Frans

Frans is de nestor van het team en een echte zwemmeester veteraan. Oorspronkelijk is meester Frans gymmeester in het basis onderwijs. Inmiddels heeft hij half Zuid- Holland leren zwemmen.

Frans is de hoofdmeester voor de A diploma groep in ’t Wedde want hij heeft oog voor techniek. Als een zwemmer van badje 4 wordt doorgestuurd door coach Frans, heeft de zwemmer in no time zijn A, B en C. Zijn motto is dan ook ; “Jong geleerd, oud gedaan”