Zwemscore

 

Communicatie is the key! Als ouder is het belangrijk om wekelijks te worden geïnformeerd over de vorderingen van je kind. Met behulp van het persoonlijke account van het online leerlingvolgsysteem 'Internet Zwemscore Module™ kun je op elk moment inloggen om de scores van uw kind te bekijken.

Het zwemscore portal is gemakkelijk te gebruiken, je vindt hier in één oogopslag op welk niveau de zwemmer is  en welke vaardigheden hij/zij moet kunnen beheersen om door te stromen naar het volgende niveau. Iedere zwemles monitoren onze coaches van ieder kind de vaardigheden, zo kan er gericht worden geoefend op de vaardigheden die nog aandacht verdienen. De zwemscores worden na iedere zwemles, binnen 24 uur, geüpdatet met een persoonlijk tekstje. Leuke smileys geven de resultaten op een kindvriendelijke manier weer, waardoor het ook een extra stimulans is voor onze zwemles kinderen.

Onder brieven / e-mails vind je de e-mails die wij versturen, zoals periodieke nieuwsbrieven & berichten, uitnodigingen en belangrijke informatie.

Als je een keer niet kunt komen is er de mogelijkheid om de zwemles kosteloos af te melden via je persoonlijke zwemscore pagina, tevens kan je hier ook een extra zwemles reserveren per zwembad.  Wanneer je een les minstens 8 uur voor de start van de les afmeldt via Zwemscore, levert dit een inhaal credit les op. Deze kan op een ander moment, in ieder ander bad, worden ingezet mits er plek is.

Tot slot is het ook mogelijk om een pasfoto van de zwemmer op de persoonlijke pagina te plaatsen en kun je de N.A.W. gegevens of het e-mailadres wijzigen. De instructies hiervoor vind je op de persoonlijke pagina.